Vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater Zvezdara će otkloniti sve vrste kvarova po povoljnim cenama zato ne oklevajte da nas pozovete.

Vodoinstalater Zvezdara radi sve vrste vodoinstalaterskih radova u Beogradu. Vodoinstalaterski servis obuhvata mašinsko odgušenje, zamenu, popravku, itd…

Vodoinstalaterske usluge :

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Zvezdara uspešno posluje više od 15 godina i iza sebe ima više od 40 000 uspešnih intervencija, na hiljade zadovoljnih klijenata i preporuka. Nasa prednost nad drugima je to sto pruzamo kompletne vodoinstalaterske usluge, od najsitnijih do najkrupnijih kvarova i dostupni smo 00-24 SVAKIM danom.

vodoinstalater zvezdara
vodoinstalater zvezdara

Sa ponosom možemo da naglasimo da smo i vlasnici najjačeg Ridgid-ovog sistema za mašinsko odgušivanje kanalizacije koji koristi spirale precnika od cak 32mm a koji se koristi za najekstremnija zagušenja. Cene variraju od vrste zagušenja i na kojoj se dubini nalaze. Konsultacije su besplatne stoga ne oklevajte da nas pozovete, dostupni smo 0-24 sata,svaki dan, čak i praznicima. Vodoinstalater Beograd Zvezdara je uvek dostupan svojim mušterijama.

Mašinska odgušenja kanalizacije radimo kao hitne intervencije, o čemu mozete vise da se informisete ma datom linku vodoinstalaterske usluge. Odgusenje kanalizacije radimo u Beogradu, i široj okolini : Beograd, Beograd Centar, Auto Komanda, Banovo Brdo, Banjica, Boleč, Braće Jerković, Vidikovac, Višnjicka Banja, Vračar, Voždovac, Vrčin, Veliki Mokri Lug, Dedinje, Dorćol, Dušanovac, Žarkovo, Novi Beograd / Vodoinstalater Novi Beograd, Senjak, Makiš, Cerak, Palilula, Mirijevo, Karaburma, Miljakovac, Konjarnik, Medakovic, Kumodraz, Mali Mokri Lug, Kaluđerica, Leštane, Vinča, Ritopek, Zaklopača, Grocka, Zvezdara.

Vršimo celokupan vodoinstalaterski program:

  • Montiranje svih vrsta vodovodnih i kanalizacionih cevi
  • Nanošenje hidro izolacije, i svih drugih tipova
  • Ugradnja ili zamena slivnika
  • Postavljanje sanitarija – kada, wc šolja, lavaboa, bidea, pisoara
  • Montiranje vodokotlića,držača za sapune,peškire,tuševe,sifone
  • Montiramo sve vrste ventila i baterija.
  • Postavljamo bojlere svih veličina, čistimo kamenac, menjamo grejače i termostate.
  • Pored svega toga radimo mašinska odgušenja Ridgid mašinama svih vrsta kanalizacionih i običnih cevi – sudopera,wc šolja, čucavca, bidea, lavaboa, kada, slivnika, vertikala i horizontala.
  • ITD…

 

 

 

Ukoliko postoje dodatna pitanja, možete nam i ostaviti poruku u donjem desnom uglu sajta i majstor će Vam se javiti što je ranije moguće. Najefikasniji je poziv, ali ukoliko niste u mogućnosti da razgovarate ili slično, ostavite poruku sa kontakt detaljima i vreme koje Vam odgovara da Vas majstor pozove.

Vodoinstalater Beograd
vodoinstalater
plumber
vodoinstalater
Vodoinstalater Beograd
Vodoinstalater Beograd,
Vlajkovićeva 15,Serbia-11000,
Telephone No.+381621443452
Beograd
Beograd
Vodoinstalater Beograd - Vodoinstalateri Beograd
Vodoinstalater Zvezdara radi sve vrste vodoinstalaterskih radova u Beogradu. Vodoinstalaterski servis obuhvata mašinsko odgušenje, zamenu, popravku, itd…